← Terug
Terug van weggeweest: 'Moeders & Zonen' in reprise

Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels spelen vanaf 13 september opnieuw de voorstelling Moeders en Zonen van Terrence McNally.

 

De Broadwayhit was in april 2016 voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien en is nu voor de tweede keer verlengd. Moeders en Zonen zal nog 18 keer gespeeld worden, in diverse theaters in het land.
 
Het toneelstuk Moeders en Zonen verhaalt over moeder Katherine (Anne Wil Blankers) die de ex-partner Cal (Paul de Leeuw) van haar overleden zoon bezoekt. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Die is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels) en samen hebben ze een zoon; iets wat 20 jaar geleden ondenkbaar was. De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.

 

Raoul Heertje vertaalde het oorspronkelijk Amerikaanse stuk, Job Gosschalk tekende voor de regie. Moeders en Zonen is een productie van KemnaSenf - een initiatief van Kemna Theater en Senf Theaterpartners. Een samenwerking die staat voor hedendaags repertoire waarbij de krachten van beide theaterproducenten optimaal worden benut. Eerder werd door hen o.a. de televisieserie Bloedverwanten vertaald naar het theater. Ook de succesmusical De Marathon – momenteel in de theaters te zien – is een productie van KemnaSenf.

 

Reserveer hier kaarten voor Moeders en Zonen.