← Terug
Theater
Theaterfestival Boulevard: ‘Er belt iemand aan…’

Elf dagen lang bespreekt Theaterfestival Boulevard grote en minder grote zaken, met makers, spelers en publiek. Gesprekken over onvermijdelijke vragen. Zij gaan in zee met makers die opendoen als een vraagteken aanbelt. Sommigen hebben zelfs een stoel bij de deur gezet.


Huis, thuis en territorium. Of juist het ontbreken ervan. 

 

Dat thema tekent zich af in de programmering van Boulevard 2017. Aan actualiteit ontbreekt het niet: een groeiend aantal mensen hebben fysiek, geestelijk of ideologisch geen dak of thuis meer. Op Boulevard 2017 kom je ze tegen. In theater, dans, muziek en performances.

 

Theaterfestival Boulevard biedt speciale programma’s voor youngsters, hipsters, millenials, de internet-generatie, maar ook voor hippe oldies/oude hippies. Er is van alles te zien, van licht hilarisch tot zwaar serieus en alles daartussenin: voor ieder wat wils.

 

Kaarten voor de voorstellingen zijn voorafgaand aan het festival online, telefonisch of aan de kassa van Theater aan de Parade. Tijdens het festival op meerdere locaties. Ze hanteren naast de reguliere tarieven en vriendenprijzen ook kinderprijzen en een CJP- en BankGiroLoterij-prijs. Aan de deur kun je gecontroleerd worden, dus neem altijd je pasje mee! Kinderkaarten zijn voor kinderen t/m 12 jaar.

 

Bekijk de timetable.